Sivut

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Saanen esitellä; villapaita!

Moiks!
Huhhuh, on kyllä jälleen ollut kiire koulun kanssa, joten en ole tänne ehtinyt kirjoitella mitään... Tunnen aina vain hirveitä pistoja omatunnossa, kun käyn lukemassa muiden blogeja, joita on päivitetty ainakin kolme kertaa tällä välin.

Koulun lisäksi tässä pari viikkoa sitten oli hiihtoloma. Tai olisi ollut, jos meillä sellainen olisi, joten pidin puoli viikkoa omaa lomaa. Pikkuiset serkkuni etelästä olivat kylässä tuona viikonloppuna mummolassa ja koska tänä vuonna pääsiäinen on myöhään, niin pidimme perinteiset Mummon Majatalon Pilkkikisat jo nyt. Ja kuten aiempinakin vuosina.... daddadadaaa! Minä voitin! (Ei hitsi, kun en tajunnut ottaa kameralla kuvia) Sain "voittosaaliikseni" viisi pienen pientä ahventa ja palkinnoksi (jotka isä oli hankkinut etukäteen) sain wokkipannun! Viime postauksessani mietin pikkuruisen amigurumi kilpikonnan kohtaloa ja sehän selvisi; annoin sen palkinnoksi näihin pilkkikisoihin ja onnen arpa osui palkintojenjakajan mukaan pienimmälle serkkupojalleni (5v.), joka voitti oman sarjansa sillä, että oli ollut minun kanssa samassa "tiimissä". Samalla lomalla näin myös toisia pieniä serkkujani lännestä, oli kivaa!

Tällä voitto pannulla ehti ensimmäiset ruuat laittaa poikaystäväni, mutta minäkin kunnostauduin viime viikolla ja tein kana-ananas-maissi-paprika-nuudeli wokkia:

Omnomnom, oli hyvää :)

Tällä kertaa pidin pääni, enkä aloittanut tekemään mitään uutta käsityötä ennenkuin tuo villapaita oli valmis. Sen sijaan aloitin lukemaan uutta kirjaa: Eoin Colfer - Artemis Fowl - Aikaparadoksi, näin iltalukemisena. Suosittelen lämpimästi kaikkia sarjan aiempiakin kirjoja. Mukavaa lukemista. Ja tässä samalla voisin myös suositella yhtä mangaa, One Pieceä, joka on aivan mahtava sarja! Siihen ilmestyy noin viikottain uusi luku mangafoxiin.

Siirtykäämme nyt päivän puheenaiheeseen eli minun valmiiseen villapaitaani! Se on neulottu Suuri Käsityö 9/2010 ohjeella Mohairpusero. Lankana käytin Novitan Rose -lankaa. Tykkään paidasta kovasti, mutta se tuntuu jäävän hiukan "napapaidaksi" eli harkitsen vielä, jos nostaisin silmukat ja neuloisin alalaitaan resorin.


love it <3

Palaset kuivahtamassa



















Kuvassa näkyy myös pari viikkoa sitten saapuneen uuden sohvamme kulma, sekin on huippukiva! ^^

Tällaista tällä kertaa, aloin myös heti villapaidan jälkeen neulomaan semmoista pikaista putkihuivia (, joka on käsityö-ideat välilehdellä sanottu ja siellä on linkki piipadoon blogiin), mutta se ei oikein ottanut onnistuakseen, joten ensi kerralla sitten siitä, että mitä sain taiottua :)

Ihanaa kevään odotusta!

2 kommenttia:

  1. Onpa hieno paita! Ehkä se resori voisi olla paikallaan, ei tarvitsisi nykiä paitaa alemmas koko ajan (käynyt joskus samalla tavalla!) Mukava blogi siulla!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja kiitos kommentista! Joo, mä oon aatellutkin, että sitten neulon kunhan saan hieman lisää lankaa hommattua, ettei lopu vahingossakaan kesken :)

    VastaaPoista