Sivut

torstai 7. maaliskuuta 2013

Mensch ärgere dich nicht!

Jawohl!

Eilen kävin asioilla ennen luentoja ja sainkin paljon aikaiseksi! Kävelin tuonne Kagranin U-Bahn asemalle (n. 15 min ajatuksissani) ja sitten siitä vielä kivenheiton Municipal District Officeen. Kävin siis rekisteröimässä tämän uuden osoitteeni! Se "Kelan täti" oli tosi kiva ja puhui mulle saksaa, vaikka mongersinkin tosi huonosti sille ja se olisi ihan hyvin osannut englantia... Mutta sainpahan senkin hoidettua ja tällä kertaa ilman mitään vastoinkäymisiä!! Jee! Tämän jälkeen otin metron Kagransplatzille ja kävin postissa tilaamassa itselleni postin edelleenlähetys palvelun, tjsp. Lähinnä sen takia, että odotan ÖBB:n nuorisokorttia, jolla saan alennusta junamatkoista... Jotenkin tuntuu, että sekin on hukkunut postiin ja saapuu kuukauden kuluttua niinkuin se mun eka pankkikorttikin! *huoh* Postissa mua kuitenkin palveli sellainen tosi mukava nuori mies, joka opiskelee Skandinaavista kirjallisuutta ja se tietenkin piristi mun päivää tällä perinteisellä vitsillä, että "Mäpäs soittelen sinulle sitten huomenna", kun se tarvitsi mun numeron siihen lappuseen... Hehe. Anyways, näiden oikeiden asioiden jälkeen kävin vielä kaupungilla ennen luentoja ja löysin paikallisesta "suomalaisesta kirjakaupasta" eli Librosta tämän pelipaketin, joka sisältää Mensch ärgere dich nichtin!! (~10e!)

Mensch ärgere dich nicht + monta muuta!
Tämän kunniaksi minun luo tulee sitten lauantaina muutama kaveri ja päästään pelailemaan! Lupasin myös ehkä vahingossa tehdä pizzaa... Lähinnä sen takia, että ei oikein muuta voi tehdä useammalle kuin kahdelle henkilölle näillä minun keittiövälineillä.

Luennotkin meni eilen mallikkaasti. Ensimmäinen luento oli jossain hornan tuutissa (ok, 50 metriä syrjässä sieltä missä maanantain luento oli), johon oli vaikea löytää, kun piti mennä sisäpihalta ja painella summereita jne. Kysyvä ei kuitenkaan tieltä eksy ja löysin oikean luentosalin. Sitten pitikin jo kiirehtiä toiselle luennolle ja kas, päivä olikin jo pulkassa.

Tämän päivän luento (huom. yksi ainoa luento) ei mennyt sitten ihan pulkkaan. Lähdin jotain ihan uutta ja hienoa ja luultavasti nopeampaa reittiä "koululle" ja mitä tapahtui? Ensinnäkin metrossa oli jotain vialla, kun se seisoi joka asemalla sen 7 min *wtf* ja sitten, kun vihdoin pääsin sille asemalle missä vaihdan ratikkaan niin en löydä ratikkapysäkkiä! ...tämä siis siksi, kun en ole aiemmin tuolla pysäkillä käynyt. ASD. Ja sitten kello olikin jo sen verta paljon, että olisin ehtinyt viimeisille 15 minuutille luennosta, niin päätin, että antaa olla - minä nautin auringosta! Soitin siis Venlalle ja me lähdettiin seikkailemaan Belvederen puistoon (tosin aurinko ehti ennen kuvien ottoa jo alkaa laskeutumaan jne, mutta tässä pari kuvaa). Ei se puisto kovin ihmeellinen ollut.

We got the power!
Viimeiset auringon säteet


Kuka näitä tiennimiä oikein keksii? Plösslgasse.



Aurinkoisin terkuin, Memmu

"Kawaii~~"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti