Sivut

torstai 18. joulukuuta 2014

The big B! ...not Ben.

Long story short:

Olen edelleen vähän flunssassa, mutta nyt sentään henki jo kulkee suht normaalisti. Välistä yskittää ja niistätyttää... Sellaista perus flunssan jälkitautia. Mutta ei anneta sen haitata! Huomenaamuna on herätys klo 5:30, sillä 6:30 junaan täytyy ehtiä, sillä...

*rummutusta*

...mää meen Berliiniin! Saksanliittotasavallan pääkaupunkiin! Pitää olla 9 maissa (no ok, käytännössä puoli kymmeneltä) Tegelin lentokentällä hakemassa yksi eksynyt vaalea suomalainen hujoppi mun messiin. Enpä tiiä miten se tänne eksyi näin joulun alla, mutta Berliinissä on vissiin vähän jokaisella isommalla aukiolla joulumarkkinat (kaupungissahan on useampikin "keskusta"). 

Käytiin äiskän kanssa isossa Ber-ber-berbessönissä tuossa viime toukokuussa pyöreitä juhlimassa, niin sinällään kaupunki on jo tuttu. Tai ainakin liikkuminen tärkeimpien nähtävyyksien välillä. Jotenkin minusta silti tuntuu, että huominen menee vielä vähän puolitehoilla tajutessa, että nyt on joululoma ja sitten lauantai ja sunnuntai on niitä ihka-aitoja turistipäiviä. JEE. Eli luultavasti jossain välissä Berliini-juttuakin tänne kirjoittelen, kun en viime toukokuussa kerinnyt. Lienevätköhän kuvat vielä tallella, että tekisi kesä/talvi vastaparit... hmm..

Ok, noni, nyt loppu tää selostus. Eli oon vielä puolikuntoinen, mutta huomenna Berliiniin viikonlopuksi ja sitten onkin joulusiivoukset yms. sekä itse aatto, joten seuraavaa tilannepäivitystä saa odottaa :)

Terkut!
Nuhanenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti