Sivut

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kesän ensimmäinen piknik

Sunnuntai

Tänään oli ohjelmassa ESN:n eli vaihto-opiskelijoiden piknikkiä ja töissä käynti (ja lisää siivousta, joka jäi...). Olinkohan piknikillä sen 3 tuntia ja sen lisäksi paikasta toiseen kävelemiseen meni varmaan se reipas tunti lisää. Piknikillä minua pisti ampiainen!! En kyllä aluksi ollut moksiskaan, vaan ihmettelin, että AUTS ja katsoin, kun kyynärpään alle oli ilmestynyt piikki ja pala jonkun ötökän persausta. Noh, sitten kun tajusin, että ei saakeli, onkohan se amppari ja katsoin jalalleni, niin olihan se. IIK ÄÄK KÄÄK KAUHISTUS!! ja huisk amppari lensi nurtsille, kun sen sinne äkkiä kopautin. Ilmeiseti en ole allerginen ampiaisenpistolle, sillä enää ei näy kuin punainen pistojälki. Olokaan ei ole huono, mutta vähän kyllä väsytti iltapäivällä töissä. Mietin soluviljelylabrassa ollessani, että hetkonen! Miksi mulla kuumottaa kasvoja niin paljon? Katsoin peiliin ja tadaa, on tainnut neitonen olla hieman auringossa. Alla on kuvatodiste, josta tosin ei hirveän hyvin näy kuinka kirkuvan punainen olin. Mutta ei hätää, olen muistanut juoda paljon vettä, enkä ole oksennellut, joten tuskin on ihan auringonpistokseen asti päästy.

Erittäin lavastettu aurinkoposki-kuva töissä. Mummuille tiedoksi, että Nature on tutkijoiden kärkilehtiä, jota "pitää" lukea, jos haluaa pysyä kärryillä uusimmista tuulista.
Kukkii kukkii
Ainiin ja tosiaan sää suosi piknikkiläisiä; olisikohan ollut +20 astetta celsiusta ja pilviä ei nimeksikään! Paikalle saapui myös yllättävän paljon vanhoja tuttuja ja ihmisiä, joihin olen nyt viikon aikana tutustunut. Mukavaa oleskelua siis. Minä unohdin eilen käydä kaupassa piknikiä varten ja koska täällä on vain harvat ja valitut kaupat sunnuntaisin auki (ja nekin aina vaihtelee), niin menin sitten kahden mandariinin voimin. Onneksi kavereilla oli ylimäärin leipää yms. mukana.

Kuumailmapallokuva viikolta

Huomenna on tiedossa saksankurssia ja sen jälkeen jälleen Science Pub, eli tieteellinen luento kapakissa. Tällä kertaa teemana taisi olla bioinformatiikka, mutta tästä enemmän sitten ensi kerralla.

Hyvää viikonalkua sinne Suomeen!
<3: Memmu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti