Sivut

lauantai 11. huhtikuuta 2015

Kevätsiivous

Aurinkoinen ja laiska lauantai

Aurinko! Kevät! Jee! Lämmintä! Päiväseltään täällä saattaa olla 20 astettakin plussan puolella (mututuntuma, en omista elohopeamittaria). Kevät(/kesä)aurinko tuo valitettavasti myös ikävät puolet esiin, nimittäin minun ikkunat ovat aivan kamalan likaiset. Vaan eivätpä ole enään! Tänään iltapäivän/illan ohjelmassa oli kämpän kevätsiivous. Inspiraation lähteenä toimi vuokranantajani, joka tulee ensi keskiviikkona katsomaan kämppää (kun siis jätin sen irtisanomiskirjeen tuossa pari viikkoa sitten). Sain ikkunat pestyä, lattiat luututtua ja wc/kylppärin pestyä, mutta vielä pitäisi keittiöstä tiskata tiskit (en varmaan enää toistamiseen koske uuniin, kun sen niin hyvin nuolin puhtaaksi jouluna) ja vähän järjestellä oman huoneen kestokaaosta. Meinasin laittaa kuvan puhtaista ikkunoista, vaan ajatus tupsahti mieleen, kun ulkona oli jo pimeää.

Tällä viikolla labrassa meni hitaasti, kun odotin yhden kitin saapumista ja solujen kasvamista. Jospa ensi viikolla enemmän JA sitten ensi viikonloppuna Stuttgart! Eilen kävin uusien kansainvälisten opiskelijoiden vastaanottotilaisuudessa, kun se silloin marraskuussa meni ohi (järjestettiin lokakuun puolella). Ilmoittauduin samalla pitämään (ehkä, katsotaan nyt saadaanko toteutettua) Suomesta sellaisen info-illan #Länderabend:ssa. Itse tilaisuus oli virallinen ja ehkä hieman kuiva, mutta siellä esittäytyi monet järjestöt ja jokaisen tapahtuma-aikataulut olivat esillä koko kesälukukaudelle. Eli ei ihan hyödytön keikka kuitenkaan! Katsotaan vaan kuinka paljon ehdin käydä tapahtumissa kaiken muun ohella, kun on saksankurssia ja sählyä. Niin ja nyt kun tämä lukukausitauko loppuu, loppuu samalla minun zumbat. Vaikka innostuin kovasti zumbasta, niin on kuitenkin kivempi keskittyä sählyyn. Ehkä sitten tulevaisuudessa uusiksi!

Mitäköhän vielä.. Tällä viikolla kirjoitin taas tuonne tyttöjen biokemisti-blogiin tekstin. Alunperin minun oli tarkoitus julkaista se vasta ensi viikolla, mutta suunnitelmat muuttuivat. Teksti löytyy täältä: http://biople.blogspot.de/2015/04/vieraskyna-tyoelamamietteita-viime.html

Huomenna on luvassa ESN:n piknik ja illalla töissä käynti soluja vahtimassa. Can't wait!
Hyvää yötä,
levoton Memmu

PS: Pahoittelut kumpuilevasta tekstistä, mutta kaikki järkevä energia meni siivoukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti