Sivut

perjantai 24. huhtikuuta 2015

Voihan Lentsu!

Joo-o.

Tällä viikolla sitten ollaankin tehty puolipäiväsesti töitä, kun on ollut hieman flunssa. Ja no, ei ne kokeetkaan ole oikein onnistuneet laboratoriossa, niin olisi varmaan ollut se ja sama olla kokopäiväisesti kotona parantumassa!

Kuitenkin muistui nyt mieleen, minkä unohdin tuohon Frühlingsfestin kylkeen kirjoittaa, että Dirndlin rusetin paikalla on väliä! Rusetti tulee eteen ja vasemmalle, jos on sinkku. Naimisissa, kihloissa tai muuten vaan parisuhteessa olevat laittavat rusetin eteen oikealle. Jos sattuu olemaan leski, tulee rusetin olla takana ja neitsyet laittavat rusetin eteen keskelle. Että näin. Miehillä kun ei ole rusetteja, niin heidän statustaan ei voi päätellä. Yleensä pystyisi kihlasormuksesta katsomaan, mutta ainakin minulle tuli eräs turhankin vanha mies kertomaan, että oli ottanut omansa pois sormesta... Seura vaihtui ja nopeaan.

Ok, vaihdetaanpas sitten vähän positiivisempiin juttuihin: täällä on sää ollut nyt pari päivää viileämpi, mutta tänään oli mukavan lämmin ja aurinkoinen päivä. Katsotaan mihin väliin  tämä mobiiliblogger laittaa kuvat!

<3
Nuhanenä-Memeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti