Sivut

perjantai 28. marraskuuta 2014

Arkea ja lisää avautumista?

Aamuseitsemän herätykset.

[Note: Lopussa on kivoja kuvia, alussa turhaa avautumis-lötinää]

Miten sitä on kesällä koskaan pystynyt heräämään 04:45? Taisin oppia liian hyvälle syys- ja lokakuussa, sillä nyt minun on taas aivan mahdotonta herätä aamuisin. Tai kenties menen vain liian myöhään nukkumaan? Olen nyt marraskuussa joutunut nousemaan ylös aina vähän ennen seitsemää, jotta olen ehtinyt puoli kahdeksan ratikkaan. Ratikka kulkee aamulla vartin välein työpaikalle, joten jos myöhästyn siitä, niin joudun aina odottelemaan hetken.

Töitä/työharjoittelua riittää ennen joululomaa, sillä yritän kloonata labrassa vektorin,  jota tarvitsen myöhemmin (tammikuussa) graduuni,  mutta nämä valmistelut eivät varsinaisesti kuulu graduuni. Sitä on hieman vaikea selittää yksinkertaisesti. Mutta anyway, se menetelmä millä yritän kloonata ei nyt oikein ole tahtonut toimia ja minulla on enää kolmisen viikkoa aikaa! Iiks. Noh, jäitä hattuun jne. Kyllä tämä tästä. Asiat tuppaavat järjestyä. Näin myös jossain lauseen, että "Jos tuntuu, että tuli huono loppu, niin se ei ole vielä se loppu ;) asiat aina järjestyvät lopulta hyvin!"

Tuolla työpaikalla tarvitaan kirjallinen lupa,  jos haluaa työskennellä yksin iltaisin tai viikonloppuisin.  Yleensä kuitenkin tuolla on aina joku töissä, joten vielä en ole lupaa hakenut. Ja tällä hetkellä teen niin pitkää päivää, että pidän viikonloput vapaina. Mutta pitää katsoa, että jos tulee oikeasti kiire tuon vektori-jutun kanssa, niin ehkä tässä on pikku pakko pistäytyä myös viikonloppuna labrassa.

Pitkät päivät ovat ok, mutta sitten täytyy olla myös omaa aikaa. Olen huomannut stressitasojen nousseen suht paljon. Mutta onneksi jouluun (ja lomaan) on enää 3 viikkoa!  Saa nähdä  miten aamuherätysten käy, kun kohta  ei tarvitse enää nousta sängystä ehtiäkseen raitiovaunuun, vaan   pitää keretä kävellen töihin. Mutta jospa sen 25 min kävelyn jälkeen olisi aina vähän pirteämpi ja aamu alkaisi tomerammin. Viikot kuluu nopeaan ja viikonloput vielä nopeammin. Toivottavasti aika ei lopu kesken ja ehdin saada hommat hoidettua labrassa. Ok, nyt alkaa olla toistelua tämän ajan suhteen. Tässäpä hieman arkikuvia:


Täällä alkaa olla öisin jo alle nollan asteen lämpötila. Kuvan penkki on huurteessa.

Lehdet ovat nyt suurimmaksi osaksi tipahtaneet puista. Mutta missä lumi viipyy? (No ei oikeasti, saan talvitakin vasta joulukuun 19. päivä, joten hyvä ettei ole kylmempi)

Tuttu näky?

Aamu-Memmu - crazy!

Uudempi raitiovaunu, myöhästyin oikeasta, niin kanssamatkustajat puuttuvat...

Työpaikalla on näsäviisastelu kielletty!

Työkone. Ja työkaverin alkoholiton kaljapullo.

Muistilappu. Mua nolottaa niin kirjoitin suomeksi ettei kukaan ymmärtäisi.

Minun pukukaappi

Kolmessa viikossa tuli pöytäroskis täyteen. Ahkerasti PCR:ää yms.

Miehen ja naisen ero. Kuinka monta nappulaa pitää vääntää saadakseen halutun lopputuloksen? ;)

Hyvää viikonloppua toivottaa työ-Memeli!
PS: Tämä viikko oli ihan hanurista ja mikään ei toiminut. Onneksi huomenna on muutto uuteen kämppään ja saa rentoutua. Perjantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti