Sivut

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kirsikankukkia

Sunnuntai. Oli eilen.

Päivä, jolloin on luvallista nukkua pommiin? Ei. Mutta nukuin silti ja menetin kivat treffit itävaltalaisten kanssa... Onneksi siellä oli paljon porukkaa, joten ei se nyt maailmanloppu ollut, mutta yllättävän epäkohteliasta minulta. Noh, sitten kun sain kerättyä ajatukseni, että mitä tänään pitikään tehdä niin muistin, että joku oli tehnyt facebookkiin tapahtuman picnicistä japanilaisessa puutarhassa! Pikaisten chättäilyjen jälkeen sovittiin Nikon ja Panun (irkku) kanssa treffipiste Heiligenstadtin metrolle. Paikalle saapui myös Risto, joka on Panun kämppis. Yllätin kaikki pukeutumalla siihen mun uuteen mekkoon ja pojat olikin sillain "Oho, ootpas nättinä/kesäsenä tänään". Hehe. Tämän puiston/puutarhan nimi on Setagayapark. Se on kävelymatkan päässä metrolta, mutta tässä on myös ohjeet (jos joku sattuu joskus tarvitsemaan):

Osoite on Hohe Warte 8. Raitiovaunun numero 37 pysäkki 'Barawitzgasse' on aivan sen vieressä ja tähän ratikkaan voi nousta vaikka metroasemilta Schottentor (U2) tai Nußdorfer straße (U6). Puiston vieressä on eläkeläisten talo, mutta se oikea sisäänkäynti on ihan sen vieressä. (Tästä huolimatta me mentiin siitä eläkeläisten sisäänkäynnistä, mutta onneksi siellä oli "sivuovi", josta pääsi oikeaan paikkaan)

Siellä puistossa odotti kiva ylläri, nimittäin siellä oli paljon cosplayn harrastajia eli ihmisiä, jotka oli pukeutuneet japanilaisen animen/mangan hahmojen tyyliin. En viitsinyt näistä räpsiä kuvia vaikka kuin mieli teki! Muutenkin huomasi, että oli sunnuntai ja ihmisillä vapaapäivä, koska siellä oli runsaasti porukkaa liikenteessä. Mikäs siinä, oli nätti ilma!

Setagaya Park
Mihin mää nää kädet laitan?!


Joku sanoi, että kukista saa vain nättejä kuvia.
Puistoa


Cherry blossoms



<3

Ankka.

Kyllä nyt ymmärtää paremmin miksi ne japanilaiset juhlii kirsikankukkia, oli erittäin kaunista ja ihana tuoksu tuolla!

Kukkaisterkuin Memmu

Ps. Näytti siltä, että osa kukista oli jo lakastunut, joten en sitten tiedä tekeekö nuo puut vielä uusia kukkia tässä kesän mittaan vai ei, mutta jos joku joskus haluaa vierailla kyseisessä puistossa, niin suosittelen huhtikuun puoltaväliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti