Sivut

lauantai 2. helmikuuta 2013

Saturday night fever! ...Not

Day 3. in Vienna

Nyt alkaa jo pikkuhiljaa parantua unirytmi. Ainakin melkein. Heräsin tänään siinä 7 aikaan paikallista aikaa ja mietin, että milloinkohan oon viimeksi lauantaina herännyt näin aikaisin? Ulkona oli sadesää (mm. siksi en ottanut kuvia), joten pakkohan mun oli sitten joskus puolenpäivän aikaan lähtä metsästämään sateenvarjoa kaupoista. Fiksuna tyttönä en tietenkään muistanut sellaista mukaani pakata Suomesta... Näistä lähialueen kaupoista en löytänyt sateenvarjoa, joten lähdin tuonne MariaHilferStrasselle semmoista etsimään. Luin jostain, että tuolla tiellä on vähän huokeampia ja tunnettuja kauppaketjuja, kuten McDonalds, Zara, H&M jne. Ostin sitten itselleni ensimmäisen sateenvarjon mikä käteen osui - se oli halpa ja ruma kuin mikä, mutta ajaa asiansa :D Päätin myös etsiä itselleni kasvorasvaa, mutta kaikki oli jotain erikois-kauneus-mömmöjä niin saapi sitten jäädä kasvot rasvaamatta toistaiseksi.

Näin myös jo Saksassa tutuksi tulleen kauppakeskus Müllerin ja ajattelin käydä ostamassa sieltä itselleni sellaisen lautapelin kuin Mensch ärgere Dich nicht, mutta en lyötänyt kyseistä peliä :(  Samalla tiellä näkyi myös monia muita kauppoja ja englanninkielinen elokuvateatteri. Oli myös varmaan maailman suurin sisäänkäynti sellaiseen seksikauppaan kuin Spartacus. Huh huh. En kyllä mennyt tekemään lähempää tuttavuutta, kun sen verta huvitti se sisäänkäynti. Koska tosiaan täällä kämpillä ei ole ruokavälineitä vielä kunnolla, niin söin sitten ulkosalla tosi turistimaisesti mäkkärissä. Kuitenkaan en kehdannut olla niin turisti, että oisin kokoajan ollut kamera esillä, joten tästä päivästä ei ole kuvia.

Päällimmäiset ajatukset on, että täällä on hienoja rakennuksia (ainakin tuolla vanhemmassa kaupunginosassa) ja ihan hiton paljon ihmisiä! Metrolla kulkiessa tulee ihan muurahaiset mieleen, kun porukka nousee portaita ylös ja alas. Ihan mukava päästä tuolta ihmisvilinästä tänne omaan huoneeseen omaan rauhaan. Sen verta arka oon vielä, etten lähtenyt tänään klubille vaikka kysyttiin. Tuolla on jo alkuillasta pimeää ulkona ja vaikka lähin metroasema on 10 min kävelyn päässä niin oon vielä vainoharhainen. Pitää varmaan herättää sisäinen taekwon-doka henkiin ja sitten lähtä tanssaamaan! Tai hankkia niitä kavereita, jotka sattuis asumaan samassa talossa :)

Huomenna meillä on ensimmäinen tapaaminen muiden ESN vaihtareiden kesken iltakuudelta keskustassa. Pitää sinne koettaa eksyä ja selviytyä takaisin ehjänä. Saa nähdä, josko sitä aamulla kävisi lenkillä, kun tuntuu ettei nyt vielä (näin kolmantena päivänä) ole mitään urheilullista näkyvissä vähään aikaan. Tonava on kyllä kiva!

Hyvää yötä toivottaen,
Memmu

PS: Pitää varmaan yrittää kuitenkin vielä tunti pysyä hereillä, ettei huomenna iske jo kahdeksalta väsymys ;)

1 kommentti:

  1. Lueskilinpa nuo sinun postaukset. Kuulostaapa jännältä paikalta =). Tsemppiä sulle ja elä anna periksi jos alkaa liikaa jänskättään ja rohkeesti menoksi. Monota niitä sit naamaa jos meinaavat käydä liian tuttavallisiksi.

    VastaaPoista